Du ligger risigt till

Du ligger risigt till

Kommentarer
Postat av: MALLAN

CHILLA MATILDA.. HÖHÖ

2007-03-17 @ 22:16:22
Postat av: Matilda

Bättre att jag tar ut agressionerna här än gör HEMBESÖK hur lockande det än låter.

2007-03-17 @ 22:43:44
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: Viktor

ähhh nån ligger risigt till tror jag vist... spela trummor istället. *fniss* "Perran" (otroligt lustigt smeknamn) har ju lärt er nu ju. trummor tog mig genom mina tonnår utan att nån blev skadad fast jag tror att alla instrument man kan få att låta skithögt e bra mot agresioner hehehe.

2007-03-17 @ 23:07:39
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Matilda

Haha tro mig om jag hade ett trumset skulle jag banka som fan på det just nu. eller de värsta agressionerna har väl gått över nu, det gäller att prata ut om det och bla bla bla *terapeut snack*. Hoho somsagt smeknamn blir som bäst när man sätter in dubbel-R i mitten. kanske ska höja upp volymen på förstärkarn till elgitarren, slå på disten och slå lite (!!!) När vi ändå är inne på det så kan jag ju stämma ur gitarren också så det låter ännu mer förjävligt hahaha. Men grannarna lär väl protestera då, hehe.

2007-03-17 @ 23:13:58
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: Malisa

Haha. BANKA på trummor är det bästa jag vet.. Hjälper verkligen emot agressioner. Efter jag varit i musikrummet och spelat så var jag inte arg på någon i en vecka! :D

2007-03-17 @ 23:17:26
Postat av: Viktor

hahaha min farsa byggde ett eget hus till mig ett sommarn efter att jag fick mitt första trumset hehehe. sen hade jag ju inga grannar längre hahahaha ja elgitar med full dist å volym e mycket terapeutiskt. varför troru annars det skulle finnas musik som TJM å Harkkorauta

2007-03-17 @ 23:18:43
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Anonym

Malisa: jupp mycket bra sätt att ta ut sin ilska på. Fast för mig höll det inte i en vecka tror jag, blir ganska förbannad på nån varje dag. Finns så jävla mycket jobbigt folk omkring en helatiden, är förundrad över att jag inte mördat nån än..

Viktor (jag ansträngde mig för att inte skriva virre): ooh om man ändå hade så medgörliga föräldrar! Det skulle ju inte vara helt fel, kanske ska börja tjata lite nurå. hehehe. Funderar faktiskt på att skruva upp volymen o disten på elgitarren bara för att få se grannarnas reaktioner hahahahaaaaa. Fyfan vad elak jag är.

2007-03-17 @ 23:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0