Det lovade inlägget

Inte så smart, tortillas med salsasås på typ(!) tom mage. Börjar svida lite i magsäcken. Sätter igång hungerkänslorna direkt. Food is my passion. Sprödbakad fisk! Mums. Och överkokt potatis. Smaskens. OK jag ska inte klaga finns alltid nån som har det värre. Vädret "suger". Vaddå suger på en klubba eller? Det är ju gott så suger borde inte stå för något dåligt.
Det tjuter nånstans och fan vad folk är högljudda. Mina öron reagerar mer än vanligt idag. Hör dom uppe på hyllan jättebra och själv sitter jag nere och försöker jobba matte.
De pratar om träningar. Ishockey tror jag. Varför finns det inget ishockeylag för tjejer i stan? Inte för att tiden skulle räcka för ishockeyträningar också. Eller allt beror på hur det går i eftermiddag klockan 16.00. Om det går skitbra perfekta förvarandra klickar direkt är det stallet 4 gånger i veckan.
Måste hinna plugga men det går nog fint. Haha säger jag och skiter fullständigt i matten.
Det är fredag. Ett gäng sexor diskuterade precis att de hade match tidigt imorgon på Fanna IP, samling 10 respektive 8. Jag ska sova till 12 imorgon och sen ska jag plugga som en jävla sate. Ska försöka lyssna igenom alla ELO-skivor och Bowie också. Pink Floyd och Springsteen är nog värt att tas upp också. Sen ska jag äta god ordentlig mat på lördagskvällen.


Happ. Tog ett tag att skriva över haha ser knappt vad jag skrivit.  Kom ihåg att jag stördes mitt i allt skrivande, minns inte riktigt vad men det skulle fortsatt där vad jag skulle göra i helgen tror jag.. haha. Kul egentligen vad man går runt och tänker på!
Fast dessa tankar var faktiskt väääldigt harmlösa om jag får säga det själv - knappast något knäppt alls. Kan bero på att jag liksom inte hann in i den filosofiska dvalan innan nån störde mig och ryckte mig tillbaka till verkligheten.


Kommentarer
Postat av: Viktor

Och jag som trodde ni satt och jobbade. men det var väll naivt

2007-03-23 @ 19:21:58
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Matilda

jag jobbade ju faktiskt matte







..lite. Fast Elin och Malisa var skitduktiga och skrev sida efter sida på sin SO.

2007-03-23 @ 19:23:12
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0