Fool in the fullmoon

Har blivit lite glest mellan uppdateringarna men känner att jag har bättre saker för mig än att sitta här framför. Men såhär frammåt kvällskvisten så kanske man kan skriva ner några ord.

Hur som helst så har jag jobbat de två senaste veckorna och har en vecka kvar - sen semester. Ser fram emot det. Först och främst sovmorgon ska ju bli otroligt skönt. Igårkväll satt jag och plågade mig själv med att spela min signal på mobilen som jag har som väckarklocka. Haha helt sjukt men det var så skönt att höra den hemska trudellutten och sedan veta att man kunde slappna av och bara luta sig tillbaka i sängen och sluta ögonen och inte behöva gå upp och flänga hit och dit för att hinna till skolan.
Drömde hur som helst inatt om kunskaaaaaap. Helt sjuka drömmar jag drömmer btw. Min hjärna måste vara lite messed up eller nåt.

Jag har beställt ny dator iallafall, hoppas den kommer inom den närmaste månaden >< Verkar lite segt. Men ska bli skönt iallafall så slipper jag den här stationära jävla 1800-talsburken. Hoho dagens i-landsproblem. På lördag blir det IKEA, nytt databord och lite lådor till min hylla samt HÖÖKS, måste köpa nya ridbraxer och eventueellt ridhandskar när jag ändå är där liksom. Har ju massor av riksdaler nu när jag har firat min födelsedag idag, lite i efterskott sådär. Mycket går ju till datorn iofs, men lite pengar har jag ju också.

Nej, fram emot helgen kanske det kommer ett sjudundrande inlägg. Hade tänkt försöka väcka lite tankar o åsikter bland er läsare (wow, alla 10 stycken haha)  kring själva Rädda Barnen osv - konceptet samtidigt som jag skall försöka vara opartisk. Hm, blir intressant att se det resultatet.

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Ida

Väcka intresse hos läsare är svårt! :P När man väl har gjort det är snåljåparna för lata för att kommentera ;) XD

2007-07-03 @ 12:22:26
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se
Postat av: Matilda

Ja det är ju tyvärr det. Om man inte skriver om mode förstås, hehehhehee. Men om man är intresserad av typ..världssvälten så kanske detta kan bli något

2007-07-03 @ 20:46:50
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0