incidenter @ coop

Jag och Amanda lär vara mästare på att helt enkelt klanta oss.
När vi stod vid godishyllorna på coop trodde jag att vi var helt ensamma inne på den avdelning, och när man är ensamma kan man ju vara hur barnsliga och löjliga som helst. Jag skriker (eller iallafall säger väldigt högt) att "jag har magkniiiiiiiiiip!" och vänder mig i nästa sekund om. Där står då en man ~40 och tittar lite konstigt på mig, och jag krockar ju nästan med honom eftersom han tydligen stod och plockade godis precis bredvid mig. Jag utbrister "OJ!" och springer därifrån.

Jag har precis betalat och får reda på av kassörskan att man måste köpa frimärken i en annan kassa. Jag som bara vill ha allt gjort blir lite otålig mest på skoj. Så jag knuffar fram Amanda och säger lite lagom kaxigt att "gå lite fortare!" problemet var att framför Amanda så var det en två meter lång kvinna (på bredden då) som blockerar vägen. Hon hörde antagligen vad jag sa, fast det sa jag ju till Amanda men antagligen tog hon åt sig. wops, sårade lite känslor.

Påväg hem möter vi en cyklist, jag blir lite osäker på vilket håll jag ska gå, men flyttar mig tillsist åt sidan men Amanda står kvar. Cyklisten vinglar till lite och vet inte riktigt vad den ska ta vägen och kör istället rakt ut åt helsike. Nja, inte riktigt, den klarade sig men liiite vingligt blev det faktiskt.

Förrästen såg jag en väldigt fin kille som stod vid återvinningscontainernarna? ööh, hur säger man container i plural? containrar antagligen.

och här är en annan väldigt fin kille.
image150

Viggo Mortensen som jag hade en seriously crush i i typ..femman, sexan? HAHA AMANDA KOMMER DU IHÅG. Vi var fan värre än olyckliga tonåringar.
Hursomhelst, väldigt fint utseende har mannen. Och fina händer som man ser på den här bilden. och han ser ju lite snäll ut också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0