Container och kunis

Skolan idag var inte så givande.. vi fick iallafall våra inloggningar så nu kan vi använda datorerna. Sen fick vi gå till en fotoutställning och fota foton (?) Fråga inte.. inte så givande dock men vi fick använda en kul kamera med lite cp-fokus.
Sen hoppade vi medianer upp på en container och käkade godis, lyssnade på musik (ehehe) och hade allmänt roligt åt varandra.
Sen hade vi rektorsnack och jesper sa att lektionen efter var inställd, men det var den inte, men den blev inställd ändå. HMM. Då hade vi ca två timmar att döda innan bussen gick. Malisa kom med den balla idén att "Vi kan gå till kunis och hälsa på Perran!!" Sagt och gjort, det var kul. Gick lite för snabbt bara, vi hann ju bara gnälla på Perran och Virre. Inte på Karin! näärå men vi kan ju faktiskt prata om andra saker än gnäll.
Sexorna var gulliga och vi svor för dem att det är otrooooligt viktigt att använda loggboken och lyssna på Per! Sexorna tog våra ord på allvar och skrev så pennorna glödde i loggböckerna. Najs vilket inflytande!!
Nästa gång ska jag nog bringa en kamera och så ska vi ha lite mer tid att snaaaacka. Tycker jag. Nuba: tja, gnäll, hejdå.. Jag vill gå på kunis istället.

ööhm. Sen skulle vi ta skolbussen HAHAHA det gick bra. >< Nope, det blev hederliga gamla 804:an. Idag var vi snabba, han både köra och rida. Centio skulle bli en underbar dressyrhäst med tanke på hans vackra piruetter. Och han skulle bli en underbar rodeo häst med tanke på hans ehm "pigga uppsyn" i galoppen. Tur att man har lite balans och reaktionsförmåga så man inte flyger överallt när bockningarna tar överstyr. Stackarn har ju inte fått komma ut på länge.

Nu ska jag kolla på Top model och så. Imorgon har vi typ dubbel-EOS och sen nån lektion.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0