Dagen i all ära.

Det där jävla inlägget om Bruce Springsteen tog fan jävligt lång tid att fixa (eftersom att allt laggade ihop och blev helt CP i huvudet) och så märker jag att DEN JÄVELN SOM HAR SKRIVIT NER TEXTEN PÅ LETSSINGIT har skrivit fel? Åh, så irriterande.

Och visst, jag skulle ha kollat igenom hela från början, men det orkade jag inte och det såg bra ut i början (Okej, det gjorde det faktiskt inte eftersom jag fick byta ut lite små ord här och där men vadfan? En hel jävla mening ><

But tonight we'll be free
Of all the promises we broke


=

But tonight we'll be free
all the promises'll be broken


Jaja, skitsamma. Jag får väl skylla mig själv, och det är ju egentligen ingen big deal men kan folk som skickar in texter inte dubbelkolla så det är rätt?

Och ja, hur kan jag veta att mitt är rätt då? Jo det kan man ju fråga sig men jag har LP-skivan "Born to run" och där står alla texter nedskrivna på innersidan (ni vet, när man viker upp en LP, där) och jag tror nog att det är ganska dubbelkollat så mja. Men nu ska jag sluta klaga, och jag orkar inte leta efter flera fel i texten så ifall det är några kan ni ju hojta till.

Fast egentligen är det nog bara jag som är så pedant att allt måste stämma? ;P Haha, men skitsamma.

Jag har inte börjat plugga än. Men något jag börjat med - är rensa ur garderoben (igen! det var inte alls längesedan jag gjorde det) och jag hittar alltid massa gamla kläder som jag inte skulle tänka mig att använda, och de använde jag liksom inte förra månaden när jag rensade ur kläder sist? Så sjukt onödigt att spara på gamla Lindex-kläder liksom, vad tänker jag med?

Och den här bloggen går helt överstyr nu och blir sinnessjukt dålig.

Imorgon ska jag, mamma och Leon åka till Sala och klättra ner i gruvan och kika lite där. Jag misstänker dock att jag p.g.a min starka klaustrofobi kommer kasta mig ner i det där hålet i brist på annan utväg.

Sen efter det ska vi hem till min moster och tjocka oss lite med fika. Åh, jag har ätit massor med godis VARJE DAG på höstlovet. Fast för att jämna ut det har jag ju tränat VARJE DAG också, men jag kommer inte direkt bli av med överflödigt fett ifall jag äter mer än vad jag gör av med? ><

Och klockan 21.00 vankas det LOST. Underbart och det är väl inte bara jag som undrar what the heck The others håller på med?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0