Heliga söndag

Eller också inte. Fast denna söndag har inte varit så fruktansvärt värdelös, eftersom jag och Malisa tog varandra i kragen (haha?) och satte igång att fotografera till bilduppgiften i skolan. Riktigt skönt att ha det avklarat! Det var roligt också, men himla kallt.

Så när Malisa åkte hem så satte jag mig ned framför datorn och redigerade bilder i flera timmar. Och det vart väl en fem stycken som jag blev nöjd med. Mejlade över dom till skol-Outlooken så får mina vänner där hjälpa mig att välja ut en bild imorgon ;)

Japp. Imorgon är det skola, och tro det eller ej men jag har längtat som en tok! Det har ju sina anledningar men seriöst; Vad är det som är så bra med höstlov? Kan räkna upp en sak;

- Sovmorgon.

Men det är liksom fem dagar som man får sova några timmar längre. Herregud, jag klarar mig med helger.

Och vissa säger ju då såklart; Men, man slipper skolan och all stress.

Vaddå? Har jag missat något? På min skola, där jag går, jobbar man självständigt och har vissa mål att nå upp varje termin. Och då innebär höstlov att man bara skjuter upp allt plugg. För man kan strunta i att jobba en hel vecka på min skola utan att någon bryr sig, man får bara skylla sig själv med att man måste plugga extra mycket veckan därpå.

Jag har inte pluggat något på höstlov. It's a freakin shame. But truth.
Inte ens försökt ta tag i det.  Men somsagt, matten behöver jag hjälp med och här finns väl inget mattesnille. Svenskan, vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller, iofs kunde jag börja på 29 men det orkar jag inte. Engelskan glömde jag mejla över. Så enkelt var det!

SO:n skulle jag kunna plugga lite smått kanske..men vadfan. Det var ju lite luddig fakta man fick av läraren om vad jag skulle komplettera?



Aja, nog pratat om skolan! Igår var min familj och Ronjas familj på Arosfortet i Västerås! Det var skitkul. Det var då ungefär som Fångarna på fortet, man skulle gå in i olika celler, lista ut vad man skulle göra, och sedan göra det också på en viss tid! Man fick värsta kicken ;) Haha, det var skitkul. Vi var uppdelade vuxna (+ Leon, lillebrorsan) mot barnen! Och gissa vilka som blev utklassade då? Haha, gamlingarna såklart. Vi fick 250 poäng medans dom fick 175. Ha!

Ikväll ska jag titta på Gothika på 3:an och sen ska jag soooova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0