green giant + fullkornsbröd

image275
nattfika. syndernas synd, men ibland kan man bara inte låta bli det. och jag fick helt plötsligt ett otroligt sug efter majs (notera att det är ett m i början av ordet och inte ett b.) därför bestod mitt kvällsfika nu ikväll av majs, och en smörgås. och jag tror nog att en simpel smörgås och en simpel burk green giant inte suttit så bra på länge!

klockan är inte överdrivet mycket, men det är släckt och tyst överallt så det känns som den är betydligt mer än vad den egentligen är.. därför ska jag snart försöka hoppa i sängen, börjar faktiskt bli lite småtrött. imorgon får vi se vad som händer, ska iallafall försöka träna lite. träning gör ju en pigg och glad så det kanske kan påverka mitt negativa humör lite.

nej, nu ska jag titta på en live-spelning av "unintended" som man fick ladda ner från muse' hemsida som en liten julklapp, haha. helt galet bra. jag älskar muse. och jag tror jag måste älska 2008. annars blir det svårt. 

Kommentarer
Postat av: FLORENZ

majs är kärlek

2008-01-03 @ 00:45:02
URL: http://FLORENZ.blogg.se
Postat av: Lari - Skånsk brandman i Norrland...

Ja, det brödet är riktigt gott.. påminner mycket om helt vanligt bröd.. inte så tråkigt som alla andra glutenfria bröd är...

2008-01-03 @ 10:32:42
URL: http://webkocken.blogg.se
Postat av: Malisa

Jag tycker vi ska ta vinterbilder idag! är du på?

2008-01-03 @ 11:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0