Värk

Nu är jag vaken heheeehee. Omskuren från världen eller hur var det?

Valborg igår var ju inte förjävla trevligt men det kan inte vara kul alla gånger.. vi hade ju tur iallafall. Kände redan på morgonen igår att allt var fel, typ som Augusta Beata i Bamse känner i knät när nått e på tok. Kvällen började ju trevligt med grillning på en klippavsats med utsikt över pilotbacken området typ. Trevligt folk + okända stockholmare, jag fick dock inte äta upp min andra hamburgare för folk var otåliga så den slängde vi ner för berget. Hoppas den hamnade i skallen på någon. Drog till Linnéa, var där och pissade, hälsade på gammalt kunskapsskolefolk typ, blev nostalgisk, tiden går snabbt bla bla bla osv.
Var där en 15-30 minuter kanske, gick till Gånsta ganska snabbt, satt och grillade med folk, inget nytt folk, eller för mig var det ett och annat nytt ansikte men det var liksom bara ett "gäng" eller vad man säger, blev fett sentimental typ fjortisfyllegrina, Jossan ville gå hem, hon gick hem, jag stannade kvar, gick ner på stan, var fett otrevligt all daaa tajm, kom hem vid ett typ, var lite sällskap, stöd osv men drog hem efter ett tag ändå, och tja, sen inte så mycket mer.

För att sammanfatta: misslyckad kväll. Men somsagt, det kan ju inte va kul alla gånger.

Kommentarer
Postat av: Ida

Valborg borde inte räknas som en högtid, kan snarare döpas till fjortisarnas fylleafton eller något annat formellt :P

2007-05-01 @ 21:11:49
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se
Postat av: Matilda

Valborg = tillfälle att kröka och pöka. eller också inte, men samtidigt så är det ju nånting man har att fira, fast man vet inte ens vad, men man firar ändå, för att man "ska" fira liksom, men när man firar jul, firar man ju för att få paket, inte för att jesus föddes. Så vad som borde räknas som högtid kan ju disskuteras eftersom de flesta inte relaterar firandet till högtidens ursprungliga anledning.

2007-05-01 @ 21:16:21
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0