Thank you lord

Först av allt vill jag tacka Centio och Pysen eftersom dom var sammarbetsvilliga och det vart en riktigt mysig skogstur. Fick besök av lite allt möjligt, kaniner till exempel..eller..naaa.
Mamman (som heter Lilla My förrästen) har stått i lösdriften med två fölisar och Räkan men nu står hon på avvänjning. Jag och Malisa borstade henne lite, det behövdes! Manen började ju dreada sig och allt. Hovarna behöver verkas också!!! inget vi kan göra något åt dock. Fick reda på att hon ska skickas iväg på ridskola. Fan vilket hemskt öde för hästen alltså. :(
Följt av lite beslutsångest.

Hur som helst så red vi in i en igenvuxen skog, lite halvscary och så men risker måste man ta hahaha. Fanns iallafall spår av lite stigar här och där, vart ju bara skritt i skogen typ, men hästarna fick klättra och lyfta på benen ordentligt så musklerna fick ju jobba. Centio behövs musklas helt klart! Red runt i hela skogen typ, förbi kvicksand/kärr, upp till jakttornen där på en kulle typ. Skuttade över lite diken och så. Riktigt härligt!
Vart så himla sent, åkte dit vid två nån gång och var inte hemma förrän åtta! Var rätt hungrig, skönt att pappa kunde steka på köttet direkt när jag kom hem. Sicken servies och lyx framförallt.

Känns inte så bra att jag är sjuk heller.. börjar bli värre nu :/ Var nog bra de här dagarna jag var hemma och vilade, kanske inte smartaste att åka iväg idag med feber och så. Men vafan. Man kan inte älta helt och hållet. Måste komma igång med träningen så fort som möjligt iallafall.

Kommentarer
Postat av: Malisa

Tack hästarna. Fyfan alltså vilken beslutsångest. GAH

2007-05-18 @ 22:08:18
URL: http://sunlove.webblogg.se
Postat av: Matilda

Ja.. kan ju inte säga annat än följ ditt hjärta! Men det är ju ganska självklart vilken väg det leder. Förutsatt att du väljer att följa den delen av hjärtat som säger åt dig att göra det som är bäst för DIG

2007-05-18 @ 22:26:03
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0