Prooove daa skillzz

Dagen började så jävla dåligt haha. Hade cyklat halva vägen till skolan runt halv åtta (då har jag knappt vaknat i normala fall...) och kom på att jag glömt väskan med grejer som jag ska ha hos Malisa hemma! Det var lyckat, bara att cykla tillbaka som om jag hade djävulens piskor i arslet. Kom till Malisa runt fem i åtta ändå, måste fått lite extra tid av tomten eller nått, och då hade Malisa knappt vaknat hahaha. Vi kom till skolan vid tio-kvart över ändå och skruvade isär lite trummor och sånt, tror vi skulle hjälpt till mer med att inte hjälpt till men hahaha. Alla bilar övergav oss en efter en - Per som hade lovat att skjutsa ner oss till Joar dissade oss för Viktor den jävla svikarn! (Fast vi raggade ju skjuts av han både från skolan efter lunch, hahaha seriöst, han åkte och lämnade oss vid joar och åkte sen tillbaka till skolan..jag har hört att vi är lata jag ^^ och skjuts till skolan efter Joar. )

Vi hade ju iallafall cyklar, så vi bajkade ner fort som fan och ja , vi var ju i ljud/ljusgruppen och Linus och co. skulle tydligen hålla i ljudet så vi fick väl..ehh..erbjuda oss att hålla i ljuset. Har aldrig suttit vid såntdär bord förrut så man var lite skeptisk hur fan det skulle gå men vilka skills vi visade! Fick vara uppe och klättra uppe vid lamporna över allting, SPÄNNANDE SPÄNNANDE! Typ som när vi fick vara på loftet på min förra skola och ingen annan fick det och vi kände oss särbehandlade på ett skitbra sätt. Typ så. Hur som helst så hann vi knappt köra genrep så vi hade ingen aning om vilka scener som skulle komma när showen väl började, så fick liksom improvisera och gissa lite vart lamporna skulle vara riktade. Första showen gick väl rätt OK, men showmässigt gick det ju kasst som jag förstått, andra gången gick skit för oss, ni skulle sätt, papprena flög däruppe. Men showmässigt gick det ju bättre, alla scener var ju med iallafall haha. Ja man vart ju lite sugen att ställa sig på scenen och dra den fantastiska Mrs.Robinson helt felfritt som vi brukar göra dårå. Men man fick ju hålla sig i schack lite! Annars hade jag antagligen stormat scenen och kört ett snyggt gitarrsolo och growlat lite.

Ööh nu har jag käkat så mycket middag att jag typ fick håll när jag skulle dammsuga, hahhahahaaa. Ska ut och gå vid åtta med ManDiiiZZh och oLLLiiZzH, sen ska jag väl sova. Är trött som en gnu, var uppe sen sju. (sex egentligen men sju rimmade ju mycket snitsigare)

So long

Aaaah enavallen imorgon
Jag + dålig kondis = no good results

Kommentarer
Postat av: Malisa

Ja man vart väldigt sugen på att beträda scenen när man såg hur roligt alla andra hade men det får bli en annan gång. HEHE

2007-05-24 @ 20:18:54
URL: http://sunlove.webblogg.se
Postat av: Ida

Jag vill dissa Enavallen :P

2007-05-24 @ 21:17:06
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se
Postat av: Matilda

Faan vi skulle kört Mrs. Robinson! FAAN vad jag ångrar mig! FAN FAN FAAAAAAAAAN

2007-05-24 @ 21:30:14
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Dissa Enavallen då, Ida!
(obs, jag är inte inblandad, obs)

2007-05-25 @ 08:05:22
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ja alltså det gör ju inget att det är lite o otakt vi kunde ha viktor som klappade taktet åt oss HEHHEHEHAHHAHAHSHGFEHAHA

2007-05-25 @ 18:01:24
Postat av: Anonym

öhhh ja för det går så jävla bra för er när jag är i närheten. men det skulle kanske kunna bli asbra om jag bara höll mig utomlands eller så när ni går på scenen ...kanske skulle gå bättre om elinor hade varit eran musiklärare hahahahaha.

2007-05-25 @ 18:45:15
Postat av: Matilda

Fast Ellinor är ju typ lika läskig som du..

2007-05-25 @ 19:10:16
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: Viktor

...asså så hon skrämde ur dig ett mvg på muntliga engelskan eller hahaha ...fan kan inte smälta det riktigt. TUNG knock på mitt ego. Slagen av min egen lagkamrat liksom... å jag som trode jag var lagets stjärna - zlatan liksom.

2007-05-25 @ 22:46:21
URL: http://Oogiegoogieman.blogg.se
Postat av: Matilda

För det första hade jag ingen tid att stressa upp mig på eftersom jag kom typ försent, för det andra så var det massa trevliga människor på redovisningen (nej för Malisa och Elin är ytterst otrevliga..hmm detta argument räckte inte riktigt) och för det tredje hade jag väl en bra dag eller nått.
Haha det måste ha tagit hårt.

2007-05-25 @ 23:46:34
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0