wöwöwöwö

Mitt humör är inte på topp nu. Med risk för att låta otroligt negativ så känns allt jävligt opepp just nu. Jag känner mig som en urvriden disktrasa och jag har så jävla mycket att göra och samtidigt är jag trött och seg som aldrig förr. Ingen bra kombination.
Skoldagen var rätt värdelös, har bara kännt mig dålig och jävlig hela dagen. Redovisade svenskan iallafall, höll ett tal så nu är all svenska på kunskapsskolan FINITO OVER vilket är relativt skönt men med tanke på att jag har en engelskaredovisning, tre franskasteg och tre matteprov (som dessutom är kompletteringsprov eftersom jag fått IGEEEEE på dom) så känns det inte så skönt ändå.

Satt uppe hela natten och pluggade matte, kunde ju ändå ingenting på provet idag och failade :) Vad jag behöver är en personlig lärare som hjälper mig med matten och det har jag nog egentligen alltid behövt. Kanske lite sent att föra igenom det nu en dag innan skolavslutningen typ :)

Negativ jag är hela tiden. Idag har jag ätit två stycken bananer. Idag har jag förstått varför man inte får käka banan i skolbyggnaden, eftersom sådana incidenter som inträffade idag, faktiskt kan inträffa. Om det hänger bananskal i nån lampa på skolan så är det inte jag, okej.

Nuuuu ska jag fortsätta med min fantastiskt roliga franska för att sedan finslipa mitt fantastiska otroliga sensationella engelska-tal :)

So long


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0