Värme

Vad skönt det är med sol alltså! Har varit ute i princip hela dagen förutom nån timme på förmiddagen då jag pysslade och gjorde midsommarstångar med dom stora barnen! Åt även sommarlunch med grillspett, pastasallad och vaniljglass med jordgubbar till efterrätt. Så underbart!

Måste medge att jag dock är helt slutkörd. Det är upp klockan sex på morgonen och inte en lugn stund på hela dagen. Imorgon är det dock härligt kort dag och på fredag är jag ledig. Tar ju längre tid att få ihop arbetstiden då men det står jag nog ut med - har ju knappt något val. Tar mig ju inte dit själv direkt så jag måste ju följa tiderna som finns.

Inatt drömde jag en så himla mysig dröm. Jag slog ner två tjejer med ett kvastskaft. Sånt man alltid drömt om men i sista stunden låtit bli. Jag minns fortfarande känslan av att krossa hennes kindben med den tunna spetsen. Ahh. Den innehöll också en gammal lärare (känns tråkigt att säga gammal eftersom att den inte är särskilt gammal men den är ju inte min lärare längre) som satte upp propaganda affischer för motdemonstration i Salem. Drömmen var iallafall bra och jag vart lite småsur när klockan ringde faktiskt.

Värme

Kommentarer
Postat av: Ida

Drömmar är helt knäppa ibland. Knäppa men roliga :D

2007-06-20 @ 21:00:38
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se
Postat av: Matilda

Mina drömmar är alltid knäppa. Känns lite lamt att vakna till den trista vardagen sen alltså! Hmm, kanske skulle skriva lite sci-fi/fantasy litteratur, samla alla drömmar jag haft!

2007-06-20 @ 21:09:38
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0