Party party

Kom precis hem - fingrarna är stela som fan. Blev inte så sent för det är ju förjävligt kallt ute. Kul att inviga sommarlovet i typ minusgrader.

Hade trevligt iallafall, åt middag i Carros lägenhet och redan då vart folk lite på snusen. Jag dricker inte så jag trodde jag hade framför mig en kväll av att ta hand om kompisar som badar i spyor typ. Nja, riktigt så illa är det inte men det är ju inte så jäkla kul att vara den enda nyktra. Men det vart faktiskt riktigt trevligt, sen när vi kom ner till torget. Träffade en hel del kul folk, blev förvånad, enköping liksom! Men det visade sig att de kom ju inte från enköping, såklart. Var ju alltifrån Sundsvall, Malmö, Uppsala, Dalarna osv, så inget kul enköping-folk var det iallafall.

En snubbe från uppsala hade himla kul hela kvällen över att göra narr av nån stad som Sofies kompis bodde i. Han var iallafall askul men fasen vad han malde på alltså..fanns verkligen inget stopp! Dom tre snubbarna var iallafall i enköping i tre veckor för att analysera nått skit, går lumpen. Antar att det inte bara är jag som sett ovanligt många helikoptrar dom senaste dagarna - det var ju dom!

Tog endel bilder men vet inte ifall jag vågar ladda upp några. Asså det är ju folk man aldrig träffat förr, kanske inte så schysst att hänga ut folk så. Trevligt hade jag iallafall, minus för det kalla och dassiga vädret men man kan inte få allt.

Btw, min syrra frågade säkert 10 pers vem av oss som såg äldst ut. 9 av 10 svarade att jag såg äldst ut, HAHA right in your face sucker. Hon är två år äldre. Han från Uppsala trodde att jag var 16-17 också, jag tror han var full

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0