Cheer up

Har ju ryckt upp mig lite nu och faktiskt gjort klart engelskan. Kommer dock ske lite förändringar under kvällen - sån är jag liksom. Har ju gjort lite franska också men det viktigaste är ju att plugga in fraserna. Får ta det efter middagen, lasagnen står i ugnen nu. Enkel att göra.. typ tomatsås, lök, & keso och färdiga lasagneplattor. Sen schlopp i en ugnsfast form och in i ugnen på typ 225 grader i 20 minuter. Enkelt och gott.

Imorgon ska jag ju redovisa så ut i helvete. Det känns okej. Sen till stallet, ska longera Centio tror jag. Familjen har en liten gettogheter på kvällen så ska vi grilla. Hoppas på great väder då.

Nationaldagen på onsdag, självklart ska vi sluta upp med nazisterna och marschera fram längst gatorna :)

Torsdag = tre omprov i matte, woho.

Nu ska jag lyssna igenom ett gammalt Femmes album från 1994 typ. Har ju bara haft lama nedladdningsprogram hittills och  har ju inte kunnat få hem hela album. Men nu har jag ju skaffat mig det (high-tech woho) så nu måste jag ju ta igen lite på all musik jag missat. 1994 var jag två år gammal. Snart fyller jag år igeeen.

Magen skriker och jag måste damma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vi ska också grilla imorrn woho. vi får skyndaskynda

2007-06-04 @ 19:05:38
Postat av: Matilda

Jarå vi har ju blivit riktigt kvicka nu för tiden, och sen ska jag ju "bara" longera så då kan vi ju markjobba Pysen samtidigt så gåre mycket snabbare!

2007-06-04 @ 20:37:21
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0