Bal kal nasal

Jag hade nollställt mig inför balen, alltså hade jag inga direkt förväntningar. Men det visade sig bli riktigt trevligt, tacka gud att jag fick sitta bredvid Per och inte bredvid någon jag inte känner. Middagen flöt på ganska bra, var mätt redan efter förrätten men nog kunde man trycka i sig både (iallafall halva) middagen och så åt jag upp bären man fick i efterrätten också.
Trevlig underhållning till kaffet också - det visade sig att ju mer man skriker desto mer skriker publiken också. Ganska logiskt kanske. Per Mona och Karin gjorde ju också ett bejublat men kanske inte så inövat nummer. Applåder och jubel vart det iallafall!

Kvällen var trevlig iallafall, synd att Elins kamera dog nångång under Viktors lilla uppträdande. Fick ju inga bilder på Mona Karin och Per :( Malisa du skulle bringat EOS:en. Ikväll blir det jag som tar med mig min, iofs ganska kassa, kamera iallafall.

Klockan 16.00 ska vi till skolan för sista gången och hämta betygen. Känns faktiskt att det kommer bli med lite sorg i hjärtat. Klockan 18.00 - skolavslutning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0