Tisdagen

Ja, jag har ju inte direkt skrivit någon ordentlig blogg som sammanfattat dagen så jag gör det väl nu då:

Klockan ringde vid åtta, jag snoozade till halv nio. Ah, lyxigt med sovmorgon! Frös iallafall utav helvete och klädde på mig åtta kilo kläder. Väl framme i skolan så ångrade jag det ganska snabbt - det är så vaarmt, speciellt i rummet vi har ljudmedia.
Lyssnade på jinglar på ljudmedian, kanske inte en sån jätteproduktiv lektion, alla kunde snabbt konstatera att ingen jobbade men Zeke tyckte vi var duktiga ändå, typ. Öh.
Sen lunch, och sedan vidare till mattelektionen. Fick tillbaka mitt matteprov, det gick mycket bättre än jag trodde! Hade 27 poäng av 30-nånting, och om Ulla skulle sätta betyg nu skulle hon sätta VG. Hoppas hoppas jag kan fixa ett VG i Matte A, det vore ganska skönt. Sen var det väl meningen att vi skulle jobba resten av mattelektionen, men nja.. vissa har ju lite ADHD-problem, och dessutom hade ju Malisa massa ny intressant musik på mobilen som var tvungen att analyseras. Fick iallafall några tal gjorda.

Sista lektionen var engelska, men det var en himla skön lektion. Spelade kort med Malisa, Ida och Elin hela lektionen tills det var vår tur att snacka om de fem kapitlen i boken vi läste igår. Fick sluta en halvtimme tidigare och då gick jag med Malisa, först till estet där jag glömt min cykel och då kunde jag lika gärna följa med till Odal också, hade ändå inget att göra. Malisa köpte kattmat och kollade på ridstövlar och jag köpte liten julklapp till Simba. Nöjda och glada gick vi därifrån, och jag cyklade sedan hem.

Väl hemma kunde jag inte låta bli att sätta mig framför TV:n, och där satt jag tills jag somnde. Riktigt skönt ska jag säga, har sovit lite dåligt de senaste dagarna eller nåt. Trots att jag somsagt sov till halv nio imorse.
Sen åt jag middag, lax och potatis. Efter middagen värmde jag en lusebulle och åt den. Seeen har jag väl inte gjort så mycket, lyssnat på lite skivor och nu har jag precis ätit upp en skitgod fruktsallad jag slängde ihop lite snabbt som bestod av äpple, banan och liten blodapelsin. M-hmm!

Nu borde jag egentligen läsa det där svenskahäftet, men jag vet inte.. kanske att jag läser lite och resten imorgon. Det ska vara klart tills på torsdag iallafall!

Åh, de här dagarna fram till jullovet kommer förhoppningsvis gå riktigt snabbt. På torsdag har vi inte så mycket lektioner eftersom det är lucia, vet inte riktigt exakt men lite missar vi iallafall. Nästa onsdag missar vi alla eftermiddagslektioner eftersom vi ska ha julkalas här på estet, typ..kasta en tomte i en korridor. Haha! Och sista fredagen slutar vi klockan tolv! SKÖNT.

Skulle gärna klämma in ett besök på kunskapsskolan innan jullovet också, det var ett tag sen! Haha, no-lifer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0