Life sucks and then you die

Jävla måndagar!
Dom slutar alltid med att jag sitter och gråter en skvätt och är lite emo och lyssnar på emomusik. Alltså, inte emotionall hardcore men emomusik. BUHU-DET-ÄR-SÅ-SYND-OM-MIG-IDAG-musik. Men något som är jävligt positivt är iallafall att det är bara två måndagar kvar denna termin! Sen är det minsann jullov. Och imorgon ska jag klippa mig.

Något jag inte heller kan förstå är hur engelskaläraren kan föreslå något så skamligt som att lyssna på musik under tiden man ska läsa ur engelskaboken. WTF? Jag skulle då aldrig kunna sitta i ett klassrum med musik i öronen och samtidigt koncentrera mig till fullt på en text i en bok? Hur går det ihop? Musik är ju liksom en sorts konst och litteraturen en annan. Det är lite som att försöka jonglera med för många bollar liksom.

Nu ska jag nog skala en mandarin och fortsätta gråta lite och lyssna på min emomusik. Imorgon har vi iallafall sovmorgon.. och så har vi bara ett prov på mattelektionen så den blir nog kort, och bokdiskussion på engelskan. Det blir nog inte en sån farlig tisdag. Och sovmorgon = bra. Klippa mig = bra.

Funderar på att köpa hårfärg imorgon också när jag ändå är på G. Men hej, jag är fattig. Fast Josefine är skyldig mig 50 kronor iofs. Jag har köpt alla julklappar utom 2-3. Lite hårfärg har jag nog råd med, jag har ju faktiskt nästa studiebidrag att använda också! Till julklappar alltså.. Lite kul måste jag ju få ha också.






(Nu har jag ätit den där jävla mandarinen och den var tillochmed äcklig. Bara en måndag kan göra en mandarin äcklig!)

Kommentarer
Postat av: Malisa

på tal om måndagar och bad luck - jag och linn hade en del sådan idag. Vi gick ut vanlig tid till skolbussen men dom hade flyttat busshållsplatsen (tack för infon wgy) så vi missade den precis , såg den svänga iväg och förbi. Så vi sprang upp till gustav adolfs plan för att missa den bussen också. Men då kom linn på att hon hade ärenden att fixa på banken. Va banken öppen då ? Nää.

allt slutade jättebra. nu sitter jag här med en mattebok, livet kan inte bli ljuvligare.

2007-12-03 @ 22:04:30
URL: http://sunlove.webblogg.se
Postat av: Matilda

när livet känns o-ljuvligt - skriv blogg.

2007-12-04 @ 20:00:19
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0