And so the day is finally over

Hur har jag spenderat första lovdagen då?

Jo, jag har blivit väckt innan jag vaknade. Eh..precis. Och ätit frukost, dammsugat och städat. Varit ute på promenad med Amanda & Olle. Kommit hem, suttit vid datorn, städat lite and so on. Tagit en skitlång dusch, jag börjar förstå tjusningen med dusch och så nu igen. Det är ju så skönt, men det beror nog också på att det är så kallt. Då är det skönt med en varm-dusch.
Iallafall, sen har jag varit nere och repat en väldigt kort liten stund, Lene hade släpat ner lite människor som fick lyssna och dom tyckte nog att vi var SKITBRA! Disskuterade lite Muse också, eller aa.. iallafall jag och Amanda i vår lilla Mjys-hörna. Sen trippade vi hem igen och jag ÅT massor av mat, piroger, räkor, avokado och melon. Så gott. Och tja, sen har jag varit lite social med Angelica och André, dock har jag tagit lite paus från allt vad social heter och bosatt mig på min säng med datorn i knät.

Men jag ska faktiskt snart springa ner igen. Är förövrigt skit-trött, får se när jag hamnar i sängen. Vill ha måndag (ORIGIN OF SYMMETRY = BLISS, PLUG IN BABY, NEW BORN, FEELING GOOD = KURRRRRR)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0