sjung hallelujah och prisa gud

image142

godkväll små vänner.

den här dagen har varit bra. men den är, för all del, inte över än.

vi har vart och borstat på hästar, ingen ridning eller körning här inte. det var mysigt, men jag tycker synd om centio stackarn som får stå. han vill ju ut och röra på sig, och jag vill ut och rida. nu har ju alla bönder plöjt åkrarna så det är stubbåker överallt, perfekt att rida på ju.
centio hade tydligen hostat imorse så karantän läggs på med tio dagar från och med att han slutar hosta. fan.

hursomhelst. var ute och joggade också och himlen öppnade sig. men det var mest skönt.
just nu har jag precis ätit glass (trollerimix!!) jag har ätit tre stycken idag. jag har lagt på en skiva, eller vänt på den snarare.. jag är inte en såndär ordentlig som stoppar tillbaka skivorna i fodralen efter jag lyssnat. jag lägger de som låg i spelarn på högtalaren och lägger på den nya skivan. sen när högen växer sig lite för stor att det är svårt att få en ordentlig balans på traven så stoppar jag tillbaka skivorna i fodralen, och sedan in i hyllan igen. i bokstavsordning. annars är det svårt att hitta faktiskt.

ikväll ska jag försöka läsa klart min bok. jag vill ha något gott att äta. något fett och onyttigt och sockrigt. mmm. fast inte godis, usch nej. men glass skulle sitta fint. men en fjärde glass? jaja, isglassarna är iallafall små.

jag tittar runt på skivor jag vill ha. jag vill ha så mycket. men det är inte särskilt aktuellt eftersom jag har 140 kronor på kontot. ska försöka klara mig på dom tills på måndag, men det är nog inget problem. har inget jag behöver köpa. vill, men inte behöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0