luftfuktighet: 100%

det finns verkligen inget syre, när jag reser på mig känns det som jag ska ramla ner igen, jag måste lära mig att andas eller nått.
undrar hur det kommer kännas när jag är 80+ när jag reser mig. antagligen likadant fast med lite mer brutna leder. ööhm.

jag har läst ut harry potter and the deathly hallows. sista "kapitlet" gjorde mig riktigt irriterad. snape är min nya favorit. hoppas ingen blev för spoilad, då får ni väl kasta en avada -spell över mig. hehe. påminner om abrakadabra tycker jag.

hursomhelst. jag tror jag borde sova. snart är det verkligen bara en vecka tills skolan börjar. undrar när vi ska hälsa på per på kunskap? så snart den börjar hoppas jag heehe.

idag har jag fått nya kläder, det är bra.

det känns inte bra när folk går bakom ryggen, skapar egna planer, planerar saker, utan att ens säga ett knyst. stjäl ens ideér och tankar. you wouldn't steal a car
hehe.
jag fattar inte hur endel killar kan vara så sliskiga. jag vill döda dom. jag tror jag har lite aggressioner. men man får höra så mycket dåligt från alla håll och kanter.
jag har länge tyckt att människan borde utrotas. borde den inte det?
den gör verkligen ingen nytta bara förstör förstör förstör. folk letar efter meningen med livet men surprise det finns ingen. egentligen borde vi höra till något kretslopp men det gör vi inte.
eller typ.
när vi dör, blir vi till gräs. och antiloperna äter gräs.
FAST DET FINNS INTE ENS ANTILOPER I SVERIGE. jag får bli uppäten av knight of gallery istället.

jag undrar hur det skulle vara att flytta till ett helt nytt land, och starta ett nytt liv. skulle jag lyckas bättre, eller sämre? skulle mina erfarenheter av, människor as well, bli bättre eller sämre?
jag vill inte låta avskräckande men hittills har mina erfarenheter inte varit alltför bra. om man tänker på hur många man någonsin hatat eller iallafall tyckt det minsta illa om - är det inte rätt sorgligt? om man jämför med hur många fantastiska människor man träffat är ju majoriteten de man tycker illa om. det är illa. 
kan bero på att jag har fördomar och typ trust issues men vafan. så småningom kommer the dark side fram och huxflux där var man inte beredd och så sitter man på sitt rum och cuttar wristen istället.

jag kommer sakna centio. men det är irriterande att jag inte får veta hur lång tid vi har kvar tillsammans.
vad djupt det lät?

och som pricken över i:et på detta inlägg; jag vill ha en Nikon D200 och jag vill att min jävla router ska öppna rätt jävla port så det går att ladda ner saker.

puss och hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0