it's autumn lots of löööv

det är så kyligt ute! känns verkligen som det är höst. men redan..? det kan väl komma en liten värmebölja bara lite? har ju varit en jävla skitsommar.

jag har iallafall städat igenom hela sovrummet, så nu luktar det nytvättade lakan och citron här var jag sitter. nytvättade lakan är utan tvekan en av mina favoritdofter. kan sitta och sniffa på lakan bara för att det luktar så gott.
samma med nagellack. var en sväng till amanda idag, och eftersom jag själv inte äger ett enda nagellack så visade jag mina sociala skills genom att sniffa nagellack och spela gameboy.
hon testade sin ny effektpedal, den var bättre än den förra helt klart!

ikväll ska jag kolla på antingen lost, simpsons the movie eller dawn of the dead. blir nog dawn of the dead eftersom att den går på TV och de andra har jag på datorn. och på datorn stannar de ju kvar. förhoppningsvis. så då kan jag se det senare. eller så tittar jag på allt. får se hur det blir helt enkelt!

gick till ica med jossan. såg ju åkerby därifrån. vill rida lektion, får se till att fixa det på ett eller annat sätt. (om jag först och främst blir någon häst kvar att rida på?)

image143

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0