glassfrossa

det blev en fjärde glass.
bara de orden - fyra glassar på en dag - kan ju placera sig i bdb's glassfrossa-tävling. synd att det är en tävling för bilder. huhuhu.

har fått lite insiderinformation om nya schemat vi kommer få.
det var inte klart än men så som jag fattade det så skulle vi eventuellt börja 10.30 på onsdagar - sen två lektioner med lång håla emellan.
skönt tänker man först men sen blir man liksom lite
"varför kan man inte börja klockan nio istället, skippa hålan, och sluta innan lunch? hellre korta dagar tycker jag.
men hellre sovmorgon och lång dag än tidig morgon och lång dag ÄNDÅ. fast det är ju inget som är bestämt än, heller. så jag får ju se hur det blir.

imorgon har jag ingen aning om vad som händer. det får vi se helt enkelt. gitarren har ju stått och samlat damm i alldeles för många dagar, kan vara dags att stämma den och spela lite kanske! på onsdag är det upprop på musikskolan. äntligen.
måste säga att det funkat riktigt bra att lära sig själv och genom kompisar men det ska bli skönt att få regelbundna lektioner!

samma sak inom ridningen.. saknar att rida inför instruktör något otroligt. känns lite som man står still inom det. får se hur det utvecklas.

sport. fasen vad jag saknar fysisk aktivtet - och visst, jag har ridningen men det är inte samma sak ändå. jag vill springa, krypa, hoppa, studsa, you name it. min kropp är absolut inte gjord för tryggt innesittande. jag har ju prövat på en hel del, eller iallafall det vanligaste som då är fotboll, basket och innebandy. fotboll och innebandy fastnade jag absolut mest för. men efter omständigheterna kändes det bäst att sluta faktiskt.
nu är jag grymt sugen på ishockey.
nackdel - finns inget lag i enköping för tjejer.
funderar på att dra ihop några stycken och ringa och tjata på kommunen så dom skaffar fram det. eller var man nu ska ringa. men tvekar på att jag kommer hitta tillräckligt många.
dessutom är ishockey en jävligt dyr sport. och det är ridning också.
får se hur det blir med det.

nu ska jag snart sova, dygnsrytmen är snart tillbaka som vanligt. (fast imorse ringde klockan 9.30 men jag ställde om den på 10.00 och somnade om en halvtimme. lite gott måste man ju få sova de sista sommarlovsdagarna..)

Kommentarer
Postat av: Malisa

Du kan ju göra en liten lista här på bloggen som man får anmäla sig till :) Till ishockeylaget asså ;D

2007-08-18 @ 09:56:42
Postat av: Matilda

haha, det var dagens roligaste. mina läsare är inte direkt kända för att lämna kommentarer :}

2007-08-18 @ 11:18:07
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0